Coaching 1 timme – 600 kronor
Coaching 1 timme, student, pensionär eller bidragstagare – 400
Om du är ny klient och bokar 3 timmar erbjuder jag ett paketpris på 900 kronor. Erbjudandet gäller bara en gång per person!
Jag tar även emot flera personer samtidigt om ni som relation känner att coaching skulle vara bra för er. Person 2 (eller flera) betalar då halva priset om ni går tillsammans.
För mer information om coaching ber jag dig att läsa övriga flikar på sidan.


Jag erbjuder också föreläsningar i ett antal ämnen som stöd i din personliga utveckling.
Bland dessa kan nämnas:
”Att välja tanke nummer två” – Ofta är vår första tanke kritisk, värderande och negativ. Hur kan vi göra för att ersätta den tanken med en ny och därigenom bli lyckligare och må bättre som människor? Kan det spara energi att bli mer positiv och att sluta oroa sig?
”Livet är inte slut. Det började just” – Från att ha varit en mycket aktiv människa drabbades jag av en sjukdom som gjorde att jag hamnade i rullstol. Jag har ännu perioder då jag har svårigheter att förflytta mig men istället för att låta det här bli slutet på livet valde jag att låta det bli början på ett nytt. Kan vi välja att se gåvan i svårigheter som möter oss och hur når vi i så fall den insikten? Finns det alltid en viktig gåva i varje tung och svår situation? Har vi förmågan att tänka positivt när livet drastiskt förändras och i så fall hur?
”Vem lever du för?” – Vi lever idag i ett märkligt och lite paradoxalt samhälle. Å ena sidan är vi mer individinriktade och därigenom kanske också ensammare än någonsin. Detta samtidigt som vi känner att vi alltid måste leva upp till omgivningens förväntningar och upplever att kraven ständigt växer ifrån alla håll. Vem lever ditt liv? Är det du eller någon annan? Hur tar du tillbaka makten över dina val? Är det någon skillnad på jaget och egot eller är det bara egoistiskt att tänka på sig själv?
Vid sidan av detta ger jag även föreläsningar och kurser i mindfulness och personlig utveckling.
Varje föreläsning är ungefär tre timmar lång och i detta ingår möjligheten till diskussion och frågor. Teori blandas med praktiska övningar och frågeställningar.
Vill du veta mer om de föreläsningar och kurser jag kan erbjuda är du varmt välkommen att ta kontakt så skickar jag ett program inom max tre dagar. Dessa passar lika bra på skolor som på bibliotek, föreningsträffar eller personalmöten.

Reikihealing eller helande huvud- och ansiktsmassage med oljor 30 minuter – 300 kronor. 45 minuter – 400 kronor
Vill du boka tid för behandling kommer jag till ditt hem och vi arbetar då på yogamatta på golvet. Jag tar inte emot hos mig just nu, detta för att minska riskerna under covid. Självklart arbetar jag med mask på mig och både du och jag har ett ansvar att avboka om vi har några förkylningssymptom.

Vägledning i runor eller tarot, 1 timme 450 kronor.
Denna tjänst utför jag via telefon, Skype eller, om du föredrar, som en skriftlig vägledning som jag då skickar till din mail. Du bestämmer vad som känns bäst för dig. Givetvis är du välkommen att ställa följdfrågor efteråt om det är något du inte förstår eller något som du vill att jag vidareutvecklar. Jag vill att du ska vara nöjd!
Den här tjänsten kallar jag helst vägledning snarare än spådom då vi främst arbetar med den situation som är här och nu, tittar på dina styrkor och svagheter och på vad du behöver göra för att komma vidare i livet. Självklart tittar även framtiden ibland in i sittningarna så det finns en hel del överraskningar att vänta.
Jag undviker medvetet att använda ordet spådom då jag har en fast övertygelse om att varje människa genom sina val kan styra sitt eget öde. Ibland kan vi dock behöva lite hjälp på vägen och symboler har varit något som människor använt sig av i tusentals år för att bättre förstå världen och sig själva.

Vill du veta mer om någon av mina tjänster, lämna ett meddelande under fliken Kontakt så återkopplar jag till dig så snart som möjligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *