Tjänster och priser

Jag arbetar som coach inom många olika områden. Bland dessa kan nämnas:
Självkänsla och medberoende.
Målbilder och motivation.
Rökavänjning och livsstilsförändring.
Kreativitet och skrivande.
Familj och par.
Kommunikation och gränssättning.

Coaching 60 minuter – 900 kronor.
Rabatter för student, pensionär eller bidragstagare.
Om du är ny klient och bokar 3 konsultationer erbjuder jag ett paketpris på 1800 kronor. Erbjudandet gäller bara en gång per person.
Jag tar även emot flera personer samtidigt om ni som relation eller familj känner att coaching skulle vara bra för er.
För mer information om vad jag kan erbjuda ber jag dig att läsa övriga flikar på sidan.
Självklart arbetar jag digitalt med människor från hela landet men jag tar även emot på plats om du bor nära och föredrar att mötas i rumsmiljö.

Vid sidan av min coaching erbjuder jag också föreläsningar i ett antal ämnen för att ytterligare kunna vara ett stöd i din personliga utveckling.
Bland dessa kan nämnas:
”Att välja tanke nummer två” – Ofta är vår första tanke kritisk, full av värderingar och negativ. Hur kan vi göra för att ersätta den tanken med en ny och därigenom bli lyckligare och må lite bättre? Kan vi spara energi genom att bli mer positiva och sluta oroa oss så mycket?

”Livet är inte slut. Det började just” – Från att ha varit en mycket aktiv människa drabbades jag av en sjukdom som gjorde att jag hamnade i rullstol. Jag har ännu perioder då jag har svårigheter att använda min kropp på det sätt som jag tidigare varit van vid men istället för att låta det här bli slutet på livet valde jag att låta det bli början på ett nytt.
Kan vi välja att se gåvan i de svårigheter som möter oss och hur når vi i så fall den insikten? Finns det alltid en viktig gåva i varje tung och svår situation? Har vi förmågan att tänka positivt när livet drastiskt förändras, och i så fall hur?

”Vem lever du för?” – Vi lever idag i ett märkligt och lite paradoxalt samhälle. Å ena sidan är vi mer individinriktade och därigenom kanske också ensammare än någonsin. Detta samtidigt som vi känner att vi alltid måste leva upp till omgivningens förväntningar och upplever att kraven ständigt växer ifrån alla håll.
Vem lever ditt liv? Är det du eller någon annan? Hur tar du tillbaka makten över dina val? Är det någon skillnad på jaget och egot eller är det bara egoistiskt att tänka på sig själv?

”Mindfulness i en stressad tid” – Hur kan mindfulness hjälpa oss att bättre hantera vår vardag och sänka vår stress? Är det verkligen möjligt att må bra i en tillvaro där almanackan ständigt är full och där vi tycks ha fler aktiviter än vi egentligen har tid eller energi för? Kan vi verkligen bli mer produktiv och samtidigt må bättre genom att göra mindre?
Det här är en väldigt praktisk workshop där du inte bara teoretiskt får lära dig vad minfulness innebär och hur du kan ha nytta av att vara närvarande i livet idag utan där du också får möjlighet att prova ett par övningar som du senare kan ha nytta av i vardagen.

Jag erbjuder även kortare och längre kurser i personlig utveckling, kreativt skrivande och meditation.

Varje föreläsning är ungefär tre timmar lång och i detta ingår möjligheten till diskussion och frågor. Teori blandas med praktiska övningar och intressanta frågeställningar. Vill du ha en kortare föreläsning går detta givetvis att justera.
Vill du veta mer om vad jag har att erbjuda är du varmt välkommen att ta kontakt. Mina föreläsningar passar lika bra på skolor som på bibliotek, föreningsträffar eller personalmöten. Jag anordnar även kvällar för tjejgrupper som vill mötas i några timmar för att kanske prova på meditation och utvecklas tillsammans.

Övriga tjänster:

Reikihealing:
60 minuter – 800 kronor
30 minuter – 500 kronor

Ansikts- och huvudmassage med varma etersiska oljor
60 minuter – 800 kronor
30 minuter – 500 kronor

Vill du boka en tid för behandling kommer jag till ditt hem och vi arbetar då på yogamatta på golvet. Jag tar inte emot hos mig just nu, detta för att minska riskerna under covid. Om du så önskar så kan jag arbeta med munskydd. Avbokning behöver ske minst 24 timmar före då jag annars kommer att behöva debitera dig halva kostnaden.

Jag erbjuder också också medial vägledning med runor eller tarot.
60 minuter – 450 kronor
Denna tjänst utför jag via telefon, Skype eller, om du föredrar, som en inspelad MP3-fil som jag sedan skickar till din mail. Givetvis är du välkommen att ställa följdfrågor efteråt om det är något du inte förstår eller något som du vill att jag vidareutvecklar. Jag vill att du ska vara nöjd!
Den här tjänsten kallar jag hellre vägledning än spådom. Vi arbetar främst med den situation som är här och nu, tittar på dina styrkor och svagheter och på vad du behöver göra för att komma vidare i livet. Självklart tittar även framtiden ibland in i sittningarna så det finns en hel del överraskningar att vänta.
Jag undviker medvetet att använda ordet spådom då jag har en fast övertygelse om att varje människa genom sina val kan styra sitt eget öde och sin egen framtid. Ibland kan vi dock behöva lite hjälp på vägen och symboler har varit något som människor använt sig av i tusentals år för att bättre förstå världen och sig själva.

Jag erbjuder också två längre kurser på distans:

Utveckla din andlighet – Det här är en ettårig kurs där du har möjlighet att lära dig mer om chakran, tarot, de fem elementen, läkeörter, olika former av meditation, andlig och personlig utveckling och mycket annat spännande.
Kursen sker via mail och du får varannnan vecka hem en ny lektion på ungefär tjugo sidor med tillhörande frågor och övningar. Intagning är löpande under året och vi möts mellan dina kursbrev digitalt en timme varje månad. Du behöver, för att ha ett så bra utbyte som möjligt av din utbildning, kunna sätta av ungefär fem timmar i veckan och jag lovar att du kommer att ha en både rolig och intressant stund under tiden som du arbetar med kursen.
Kursen är lämplig för dig som är ny inom ditt andliga sökande och som önskar dig en bra och gedigen start eller för dig som har varit med ett tag och behöver ny inspiration och en liten vänskaplig puff framåt på din väg. Vill du ha mer information om kursinnehåll så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Chakracoaching – Under fjorton veckor erbjuder jag dig möjligheten att lära känna dina sju chakran och förstå hur du bäst kan använda den gamla vediska kunskapen och visdomen i ditt moderna liv idag.
Du får övningar och texter via mail och du blir också vid åtta tillfällen coachad för att därigenom få en klarare bild av vad du kan göra för att alla dina chakran ska vara i balans.
Under dessa fjorton veckor får du även sju inspelade meditationer skickade till din mail.

Vill du veta mer om någon av mina tjänste eller kurser, lämna ett meddelande under fliken Kontakt så återkopplar jag till dig så snart som möjligt. Alternativt kan du maila mig på bertilsson@pibecoaching.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.